Kunstzinnig begeleiden

"Al kunstzinnig werkend kom ik thuis bij mezelf"

Vanuit mijn opleidingsachtergrond gebruik ik de kunstzinnige vormen schilderen, tekenen en boetseren als medium voor welzijn en heling. Mijn werkwijze is invoelend en tot de essentie komend. 

Heb je de behoefte om op laagdrempelige wijze wat te gaan schilderen of te tekenen? En vindt je het juist fijn om dat samen met iemand op te pakken? Gewoon om te ontspannen en te genieten. Te zijn in het nu. Gedachtes los te kunnen laten. 
Heb je het idee geen contact meer te hebben met het gevoel of met je lichaam? Vandaag de dag wordt het hoofd veelal overmatig gestimuleerd simpelweg omdat de maatschappij daar zo in staat. Er wordt veel in het hoofd geleefd en weinig in het lichaam waardoor we uit balans kunnen raken en niet meer echt in verbinding zijn met onszelf en wat je werkelijk wilt en nodig hebt. 
Kunstzinnig bezig zijn met gerichte oefeningen kunnen hierbij helpen dichter bij jezelf en tot je kern te komen. Meer te verbinden met je hart, lichaam en geest.
De materialen waar ik mee werk zijn bijvoorbeeld verschillende soorten verf zoals, waterverf voor nat in nat, tekenmateriaal, pastels, houtskool en rivierklei.