Agenda

Op 21 april, 26 mei en 23 juni 2024 zullen Nancy en ik starten met een 3 workshops"Sensualiteit en Flow", in een sfeervolle ruimte, Heart of Gaia in Zeist.

Je goddelijk sensuele zelf

Wil je je meer verbinden met je eigen vrouwelijke essentie en heerlijkheid? Je levendiger voelen en op een speelse en sensuele manier genieten van je dans?

Sensualiteit en flow gaat over het herontdekken van je vrouwelijke succulente zelf. In deze workshopreeks maak je op speelse en sensuele wijze bewust contact met je levensenergie. Hiervoor maken we gebruik van bewegingskwaliteiten, buikdans, tantra, sensual yoga en geleide meditaties. 

We dansen van binnenuit met zachte, ronde verfijnde bewegingen en met krachtige, aardse, staccato bewegingen. Deze vorm van dansen is heerlijk vrouwelijk, door te aarden en meer in je bekken te komen.  De workshops nodigen je uit je vrouwelijke essentie binnen te gaan, subtielere stroming te gaan ervaren, je hart te openen en liefde uit te stralen.  Daarbij zijn de meeste oefeningen en meditaties zalig en heel fijn om op een ontspannen manier thuis te doen zodat je binding houdt met de kwaliteit die ze geven. Tijdens de workshops nemen we je mee, stap voor stap, vanuit een veilige bedding naar de plek waar jouw sensualiteit huist,  jou natuurlijke staat van zijn in extase is. We kunnen diep ademhalen en het leven dat ons omringt met ons hele lichaam leren indrinken. Wanneer we iets proeven, proeven we met ons hele wezen. Wanneer we iets ruiken, laten we de geur totaal in onszelf toe.

Gelukzaligheid is ons geboorterecht. Het enige wat ons ervan weerhoudt, is onze eigen gedachtes en overtuigingen.  Hoe meer we onszelf toestaan de extase in onszelf te voelen, hoe meer we die om ons heen ervaren en we orgastische ervaringen toelaten in ons dagelijkse leven. We maken ruimte in onszelf, als een innerlijke massage, voor zachtheid, ontvankelijkheid, vrijheid en overgave aan het leven zelf. 

We zijn geneigd om teveel te leven vanuit het hoofd, waardoor we te weinig in verbinding zijn met ons lichaam, gevoel, intuïtief weten en minder vrijheid ervaren. Met sensualiteit en flow wordt het goddelijke in elke cel van ons wezen geactiveerd en daarvoor mogen we in de eerste plaats opnieuw verbinden met de vrouwelijke energie in onszelf, in ons bekkengebied en het hartgebied.


Leuk dat je mee wilt doen, je bent van harte welkom!

Wil je hieronder aangeven voor welke les of workshop je je precies wilt aanmelden?